ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Στοπ τροχών αυτοκινήτων για πάρκινγκ
Στοπ τροχών: Για να παρκάρετε με ταχύτητα και ακρίβεια στους περιορισμένους χώρους των οικιακών γκαράζ αλλά και των επαγγελματικών χώρων στάθμευσης.

 

Σαμαράκια δρόμου

Σαμαράκια δρόμων: Είναι κατασκευασμένα από συμπαγές ανακυκλωμένο λάστιχο και αποτελούν την πιο διαδεδομένη λύση για την μείωση της ταχύτητας των αυτοκινήτων σε κατοικημένες περιοχές και πάρκινγκ αυτοκινήτων ιδιαίτερα πριν από διαβάσεις πεζών.

 

μοτέρ γκαραζοπορτών

Μοτέρ γκαραζοπορτών: Μηχανισμοί για την αυτοματοποίηση κάθε τύπου γκαραζόπορτας από επώνυμους κατασκευαστές, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ανάμεσα στα προϊόντα μας περιλαμβάνονται μοτέρ για πόρτες γκαράζ, μηχανισμοί για συρόμενες και ανοιγόμενες αυλόπορτες και γκαραζόπορτες, ρολλά, μηχανισμοί γκαραζόπορτας, αυτοματισμοί γκαραζόπορτας, παρελκόμενα κλπ

Καθρέπτες κυρτοί-ευρυγώνιοι: Οι καθρέπτες μπορούν να χρησιμοοποιηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Βοηθούν στην οδική ασφάλεια αφού παρέχουν ορατότητα σε τυφλά σημεία, κλειστές στρόφες και γενικότερα σε σημεία με περιορισμένη ορατότητα. Σε εσωτερικούς χώρους οι κυρτοί καθρέπτες παρέχουν ασφάλεια από μικροκλοπές. Μπορούν να τοποθετηθούν σε σωλήνα ή σε τοίχο. 

Χειροκίνητες μπάρες στάθμευσης: Οι μεταλλικές μπάρες στάθμευσης παρέχουν προστασία των θέσεων στάθμευσης από επίδοξους καταπατητές. Οι μπάρες στάθμευσης κλειδώνουν με λουκέτο, είναι εύκολη η τοποθέτηση τους και είναι απλές στη χρήση. Απότελούν την οικονομικότερη λύση για την προστασία θέσεων στάθμευσης και πεζοδρομίων.

Κώνοι σημάνσεως: Οι κώνοι σημάνσεως χρησιμοποίουνται  κύριως σε οδικά έργα για να εκτρέψουν την κυκλοφορία. Οι κώνοι διαχείρησης κυκλοφορίας λόγω της μεγάλης ποικιλίας τους σε διαστάσεις και χαρακτηριστικά έχουν πλήθος εφαρμογών.Υπάρχουν κώνοι ελαστικοί, κώνοι πλαστικοί, κώνοι με βαριά λαστιχένια βάση, κώνοι με μονή ή διπλή ανακλαστική ταινία κτλ. 

Κολωνάκια διαχείρισης κυκλοφορίας: Τα κολωνάκια σημάνσεως κυκλοφορούν σε διάφορες εκδόσεις και μεγέθη. Μεταλλικά κολωνάκια ή πλαστικά κολωνάκια, σταθερά ή αφαιρούμενα μπορούν να ορίσουν τη κυκλοφορία, να αποτρέψουν τη διέλευση ή απλά να επισημάνουν επικίνδυνα σημεία και στροφές.

Μπάρες στάθμευσης ποδηλάτων: Οι μπάρες ποδηλάτων χρησιμοποιούνται για την στάθμευση αλλά και την ασφάλιση των ποδηλάτων. Μπορούν να τοποθετηθούν σε ιδιωτικούς αλλά και δημόσιους χώρους και έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν από 2 έως 7 ποδήλατα.

Γωνίες προστασίας: Οι γωνίες προστασίας είναι λαστιχένιες ή αφρώδεις και καλύπτουν τις οριζόντιες ή κατακόρυφες γωνίες. Οι λαστιχένιες γωνίες προστατεύουν τα οχήματα και τα δομικά στοιχεία από φθορές. Οι αφρώδεις γωνίες μπορούν να τοποθετηθούν και οριζόντια σε χαμηλά δοκάρια για προστασία των περαστικών. 

Λάστιχα προστασίας: Τα λάστιχα προστασίας τοίχων προστατεύουν στις ακριανές θέσεις στάθμευσης τις πόρτες των αυτοκινήτων από την επαφή τους με το δομικό στοιχείο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως οδοσήμανση πχ σε ράμπες.  Επίσης τα ενισχυμένα λάστιχα προστασίας μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα και να λειτουργήσουν ως αποσβεστήρες πρόσκρουσης.

Ράμπες πρόσβασης: Οι ράμπες πεζοδρομίων ολοκληρώνουν την ανισοσταθμία ανάμεσα στο δρόμο και το πεζοδρόμιο ή όπου χρειάζεται. Κυκλοφορούν σε ύψη 7,10,15 & 20 cm. Οι ράμπες διευκολύνουν την κίνηση οχημάτων, πεζών και τη μεταφορά φορτίων όπου υπάρχουν αναβαθμίδες. Επίσης μπορούν να διαμορφώσουν διαβάσεις πεζών (σαμαροδιάβαση). 

Κανάλια όδευσης αγωγών: Τα κανάλια αγωγών βοηθούν στην όδευση δικτύων με ασφάλεια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Τα κανάλια επιτρέπουν τη διέλευση πεζών και οχημάτων με ασφάλεια και χρησιμοποιούνται σε αποθήκες, γκαράζ, σε χώρους υπαίθριων εκδηλώσεων κτλ. 

Σφήνες ακινητοποίησης οχημάτων: Οι σφήνες είναι απαραίτητος εξοπλισμός για βαρέα οχήματα. Βοηθούν στην ασφαλή ακινητοποίηση του οχήματος κατά την φορτοεκφόρτωση, κατά τη στάθμευση σε σημεία με κλίση αλλά και σε περίπτωση βλάβης. Είναι ένα προϊόν που πρέπει να υπάρχει πάντα στο όχημα και σε αυτό βοηθάνε οι μικρές του διαστάσεις.

Στηθαία (New Jersey): Τα στηθαία χρησιμοποιούνται σε οδικά έργα. Ορίζουν προσωρινά τα όρια του δρόμου, ένα κυκλικό κόμβο ή ένα σημείο στο οποίο δεν επιτρέπεται η διέλευση. Τα στηθαία τύπου New Jersey είναι ελαφριά και εύχρηστα, μπορούν όμως να γεμίσουν πχ με νερό για να αποκτήσουν το επιθυμητό βάρος. Τα στηθαία έχουν κόκκινο ή λευκό χρώμα και κουμπώνουν μεταξύ τους για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Διαχωριστές λωρίδων κυκλοφορίας: Οι διαχωριστές κυκλοφορίας είναι ορατοί από απόσταση και βοηθούν στην ομαλή ροή της κυκλοφορίας χωρίς να την εμποδίζουν. Είναι ιδιαίτερα εύκαμπτοι και αντέχουν στις καταπονήσεις ανεξάρτητα από το βάρος του οχήματος.

Ανακαστήρες τοίχου ή οδοστρώματος: Οι ανακλαστήρες αυξάνουν την ορατότητα ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είναι μία οικονομική λύση η οποία αυξάνει την ασφάλεια των οχημάτων. Οι επιτοίχιοι ανακλαστήρες μπορούν να τοποθετηθούν σε μάντρες, ράμπες και σε προεξοχές δομικών στοιχείων.

Προσκρουστήρες - Αποσβεστήρες: Οι προσκρουστήρες τοποθετούνται για να απορροφήσουν την κρούση από βαρέα οχήματα σε ραμπες φορτοεκφόρτωσης. Οι αποσβεστήρες προστατεύουν τόσο τα οχήματα όσο και τα δομικά στοιχεία. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

DOORADO 

Αποθήκη / πωλήσεις: 

Οδός Ξηροπήγαδου, ΒΙ.ΠΕ. Μάνδρας Αττικής, 196 00 (1 χλμ από έξοδο 1 της Αττικής οδού)

τηλ: 210.555.8784

τηλ: 210.555.1680

ΓΕΜΗ 054962709000

doorado@gmail.com