γωνιεσ προστασΙας τοΙχων - οχημΑτων

Οι γωνίες τοίχων τοποθετούνται σε  σημεία τα οποία προεξέχουν και υπάρχει κίνδυνος προσκρουσης του οχήματος.  Στα σημεία αυτά διευκολύνουμε την πρόσβαση των οχημάτων κατά τη διέυλευση τους ή στο παρκάρισμα. Οι λαστιχένιες γωνίες είναι εύκολες στην τοποθέτηση και καλύπτουν όλο το κρίσιμο ύψος στο οποίο υπάρχει η πιθανότητα σύγκρουσης.

Οι λαστιχιένες γωνίες  προστατεύουν τους τοίχους μικροζήμιές και φθορά του χρώματος. Οι γωνιές προστασίας όμως προστατεύουν και το αυτοκίνητο και κυρίως τα περισσότερο ευάλωτα σημεία του όπως οι καθρέπτες.

 

 

Τιμή με ΦΠΑ: 12,30 € 

PARK-DH-129 Γωνιά από λάστιχο με 12 mm 
Τιμή με ΦΠΑ: 10,99 € 
PARK-DH-131 Γωνιά από λάστιχο 8 mm 
Τιμή με ΦΠΑ: 18,04 € 
PARK-DH-128 Γωνιά με κυρτό τελείωμα 
 
Τιμή με ΦΠΑ: 9,98 €  
PARK-DH-VCG3 Γωνία από αφρώδες υλικά κόκκινη ή κίτρινη
 
 
 
 

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΩΝ ΓΩΝΙΩΝ
 
  • Οι λαστιχένιες γωνίες παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η τοποθέτηση των γωνιών προστασίας μπορεί να γίνει με απλά εργαλεία ή κόλλα.

  • Μία χρήση των γωνιών από αφρώδες υλικό είναι η τοποθέτηση τους σε δοκάρια τα οποία έχουν χαμηλό ύψος. Είναι ευδιάκριτες και η μαλακή τους επιφάνεια αποτρέπει τον τραυματισμό. Οι γωνίες από αφρώδες υλικό μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα με την χρήση κόλλας.

  • Οι λαστιχένιες γωνίες προστασίας στις θέσεις στάθμευσης τοποθετούνται σε τέτοιο ύψος ώστε να προστατεύουν τόσο τον τοίχο όσο και το όχημα από πιθανή σύγκρουση. Η τοποθέτηση τους πρέπει να διασφαλίζει ότι ο καθρέπτης του αυτοκινήτου θα ακουμπήσει στην γωνία.

  • Η τοποθέτηση των γωνιών μπορεί να γίνει ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου. Είναι απαραίτητη η χρήση τους σε μεγάλους χώρους στάθμευσης με μεγάλο φόρτο αυτοκινήτων δίνουν λύσεις όμως και σε ιδιωτικά γκαράζ με περιορισμένες δυνατότητες ελιγμών.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

DOORADO 

Αποθήκη / πωλήσεις: 

Οδός Ξηροπήγαδου, ΒΙ.ΠΕ. Μάνδρας Αττικής, 196 00 (1 χλμ από έξοδο 1 της Αττικής οδού)

τηλ: 210.555.8784

τηλ: 210.555.1680

ΓΕΜΗ 054962709000

doorado@gmail.com