ΕπιδαπΕδια κανΑλια αγωγΩν

Επιτρέπουν τη διέλευση δικτύων με ασφάλεια

Τα κανάλια όδευσης αγωγών επιτρέπουν τη διέλευση των δικτύων με ασφάλεια σε χώρους με συχνή διέλευση πεζών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χώρους υπαίθριων εκδηλώσεων και μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν με μεγάλη ευκολία.

Τα επιδαπέδια κανάλια αγωγών επιτρέπουν την διέλευση οχημάτων χωρίς να κινδυνεύουν τα διερχόμενα δίκτυα. Τα οχήματα διέρχονται ομαλά χωρίς να τραυματίζονται τα ελαστικά και τα αμορτισέρ και τα δίκτυα είναι προστατευμένα.  

Τιμή με ΦΠΑ: 50,30 €

PARK-DH-CP-2 Κανάλι διέλευσης 2 αγωγών 

Τιμή με ΦΠΑ: 85,59 € 

PARK-DH-CP-5 Κανάλι διέλευσης 5 αγωγών

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ
 
  • Τα κανάλια αγωγών βρίσκουν εφαρμογή σε υπαίθριες εκδηλώσεις όπως γάμους, συναυλίες κτλ. Επιτρέπουν τη διέλευση των αγωγών με ασφάλεια ανάμεσα στους παρευρισκόμενους. Προσφέρουν θέσεις για 2 ή 5 αγωγούς με διάμετρο Φ38mm. Πάνω από τους αγωγούς μπορούν να περάσουν οι πεζοί αλλά και οχήματα (πχ τροφοδοσίας). Μπορούν να τοποθετηθούν και να αποσυρθούν με μεγάλη ευκολία ανάλογα με τις ανάγκες. 
  • Η τοποθέτηση των αγωγών δεν απαιτεί εργαλεία. Αποτελούνται από κομμάτια του 1m τα οποία κουμπώνουν μεταξύ τους. Μπορούν να τοποθετηθούν με ασφάλεια αφού η ελαστική τους βάση δεν επιτρέπει ανεπιθύμητες μετακινήσεις. Το έντονο κίτρινο χρώμα τους κάνει ορατούς σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή έντονων καιρικών συνθηκών.
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

DOORADO 

Αποθήκη / πωλήσεις: 

Οδός Ξηροπήγαδου, ΒΙ.ΠΕ. Μάνδρας Αττικής, 196 00 (1 χλμ από έξοδο 1 της Αττικής οδού)

τηλ: 210.555.8784

τηλ: 210.555.1680

ΓΕΜΗ 054962709000

doorado@gmail.com