ΣΤΟΠ ΤΡΟΧΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Για εύκολο και γρήγορο παρκάρισμα με ασφάλεια.

στοπ τροχών σε πάρκινγκ καταστήματος

  Τα στοπ τροχών χρησιμοποιούνται σαν εμπόδιο για τις ρόδες των οχημάτων. Με τον τρόπο αυτό βοηθούν στο παρκάρισμα με ακρίβεια ιδιαίτερα σε γκαράζ και χώρους στάθμευσης με περιορισμένες διαστάσεις εμποδίζοντας τα οχήματα από το να ξεπεράσουν την γραμμή που οριοθετούν τα στοπ.

στοπ τροχών σε πάρκινγκ επιχείρησης

Τα μοντέλα που διαθέτουμε είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένο λάστιχο και είναι βαμμένα σε έντονο χρωματισμό για να είναι εύκολα ορατά ενώ διαθέτουν και τρύπες για βίδωμα στο δάπεδο.

Τα στοπ τροχών τοποθετούνται σε θέσεις πάρκινγκ αυτοκινήτων για να προστατεύουν τα σταθμευμένα οχήματα από μικροσυγκρούσεις κατά το παρκάρισμα. Η στερέωσή τους γίνεται σε τέτοιο σημείο ώστε οι ρόδες του αυτοκινήτου να βρίσκουν πάνω τους πριν αυτό κτυπήσει σε παρακείμενα εμπόδια (τοίχους, κολώνες, άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα κλπ)

Στοπ τροχού αυτοκινήτου pb4 στοπ τροχών αυτοκινήτου

Τιμή με φπα: 23.19 €/τεμ

PARK-PB-4 Στοπ Τροχού Μονό Ενισχυμένο 550 x 150 x 100mm (5.0 kg)

 

Στοπ τροχών 225στοπ τροχού αυτοκινήτου

Τιμή με φπα: 21.17 €/τεμ
 
PARK-DH-225 Στοπ Τροχού Μονό Ανακλαστικό 600 x 120 x 100mm (5.0 kg)

 

στοπ τροχού αυτοκινήτων σε πάρκινγκ στόπερ τροχών αυτοκινήτου

Τιμή με φπα: 15.02 €/τεμ

PARK-DH-223 Στοπ Τροχού Απλό Μονό Οικιακό 500 x 160 x 100mm (5.0 kg)

 

στοπ τροχού αυτοκινήτουstop τροχών

Τιμή με φπα: 34.78 €/τεμ
 
PARK-DH-PB-5  Στοπ Τροχού Ενισχυμένο Mεσαίο 900 x 150 x 100mm (7.0 kg)

 

διπλά στοπ τροχών σε πάρκινγκστοπ τροχών μεγάλο

Τιμή με φπα: 70.47  €/τεμ
 
PARK-DH-PB-2 Στοπ Τροχών Μεγάλο Απλό 1830mm x 150mm x 100mm (16.0 kg)

 

μεγάλο στοπ τροχούστόπερ τροχών μεγάλων

Τιμή με φπα: 74.30 €/τεμ

PARK-DH-PB-3 Στοπ Τροχών Μεγάλο Ανακλαστικό 2000mm x 150mm x 100mm (17.0 kg)

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΟΠ ΤΡΟΧΩΝ

 

 • Τα ελαστικά στοπ τροχών αποτελούν την πιο οικονομική λύση σε σχέση με ανταγωνιστικά προϊόντα με εύκολη εγκατάσταση που δεν απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό ή εργαλεία τοποθέτησης.

στόπερ τροχών αυτοκινήτου σε πάρκινγκ

 • Τα στοπ τροχών τοποθετούνται τόσο σε άσφαλτο όσο και σε μπετόν και χάρη στις αντανακλαστικές ταινίες που φέρουν είναι εύκολα ορατά ακόμα και σε συνθήκες περιορισμένου φωτισμού.

Στοπ τροχών σε θέσεις στάθμευσης πάρκινγκ

 • Τα ελαστικά στοπ είναι ιδιαίτερα ανθεκτική κατασκευή και πιο φιλική στην χρήση για τα οχήματα από στοπ τροχών κατασκευασμένα από μπετόν ή ξύλα. Ταυτόχρονα αντιστέκονται καλύτερα στα κτυπήματα χωρίς να σπάνε εξαιτίας της ευκαμψίας που τους προσδίδει το υλικό κατασκευής τους.

Εμπόδιο τροχού για πάρκινγκ

 • Είναι περιβαλλοντικά φιλικά αφού κατασκευάζεται κατά 100% από ανακυκλωμένα λάστιχα αυτοκινήτων και μπορεί να ανακυκλωθούν εκ νέου στο τέλος της ζωής τους.

Στοπ τροχών σε πάρκινγκ αυτοκινήτων

 • Έχουν μεγάλη αντοχή σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες όπως μεγάλες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, UV ακτινοβολία, λάδια και υγρασία.

Ελαστικό στοπ τροχού αυτοκινήτου

 • Δεν απαιτούν κάποια συντήρηση καθώς δεν σκουριάζουν και δεν διαβρώνονται οπότε δεν χρειάζονται βάψιμο όπως ανταγωνιστικά στοπ τροχών από μέταλλο, ξύλο ή τσιμέντο.

Στοπ σε ρόδα αυτοκινήτου

 • Έχουν χαμηλό προφίλ ώστε να μην κινδυνεύουν τα αυτοκίνητα την στιγμή που τα προσεγγίζουν με το πίσω ή το εμπρός μέρος τους.

Στοπ τροχού μεσαίο σε ράμπα

 • Το σχετικά χαμηλό βάρος που έχουν τα ελαστικά στόπ τροχών τα κάνει κατάλληλα τόσο για μόνιμη όσο και για προσωρινή εγκατάσταση καθώς αφαιρούνται και επανεγκαθίστανται πολύ εύκολα.

Στόπερ ελαστικό για πάρκινγκ

 • Τα στοπ τροχών είναι ιδανικά για οικιακά και επαγγελματικά γκαράζ που θέλουν να διατηρούν σε τάξη τα σταθμευμένα οχήματα διαχωρίζοντας τις θέσεις και διατηρώντας τις σωστές αποστάσεις ανάμεσά τους ενώ ταυτόχρονα αποσβένουν τις μικροσυγκρούσεις με τα κινούμενα οχήματα.

παρκινγκ καταστήματος

 • Μπλοκάρουν τους τροχούς των οχημάτων προσφέροντας γρήγορο και ασφαλές παρκάρισμα σε ιδιωτικά και δημόσια πάρκινγκ ενώ προστατεύουν τα αυτοκίνητα από γραντζουνιές και τα δομικά στοιχεία από ζημιές γλυτώνοντάς σας από έξοδα επισκευών.

πάρκινγκ καταστήματος με στοπ τροχών

 • Τα στοπ τροχών μπορούν να οριοθετήσουν και να ξεχωρίσουν τους χώρους που κινούνται τα αυτοκίνητα από αυτούς των πεζών προστατεύοντας από επικίνδυνες καταστάσεις τους διερχόμενους.

Τοποθέτηση στοπ τροχού

 • Με την κατάλληλη τοποθέτηση τα στοπ τροχών μπορούν να δημιουργήσουν λωρίδες κυκλοφορίες ή παρακάμψεις όπου απαιτούνται.

στόπερ αυτοκινήτου για πάρκινγκ

 • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αποθήκες όπου τα εμπορεύματα βρίσκονται κοντά σε διαδρόμους πεζών και θέλουμε να απαγορέψουμε σε κλαρκ και άλλα οχήματα να εισέρχονται σε αυτούς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

DOORADO 

Αποθήκη / πωλήσεις: 

Οδός Ξηροπήγαδου, ΒΙ.ΠΕ. Μάνδρας Αττικής, 196 00 (1 χλμ από έξοδο 1 της Αττικής οδού)

τηλ: 210.555.8784

τηλ: 210.555.1680

ΓΕΜΗ 054962709000

doorado@gmail.com