ΛΑστιχα προστασΙας τοΙχων

Για προστασία δομικών στοιχείων και οχημάτων

Τα λάστιχα προστασίας είναι οικονομίκο προϊόν σε σχέση με την οικονομική ζημιά που προλαμβάνουν. Τοποθετούνται σε γκαράζ ή σε σημεία με συχνή διέλευση τροχοφόρων και προστατεύουν την τοιχοποιία αλλά και τα οχήματα. Έχουν μεγάλη αντοχή και είναι από ανακυκλωμένα υλικά.

Χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε θέσεις στάθμευσης και διευκολύνουν το παρκάρισμα ιδιαίτερα σε χώρους με μικρή δυνατότητα ελιγμών. Σε στενά γκαράζ όπου η πόρτα όταν ανοίγει ακουμπάει στον τοίχο, τα προστατευτικά λάστιχα δημιουργούν ένα «μαξιλαράκι» ώστε η πόρτα να ανοίγει απροβλημάτιστα.  

Τιμή με ΦΠΑ: 29,24 € 

PARK-WP-4-D Επιτοίχιο ενισχυμένο λάστιχο 

 

Τιμή με ΦΠΑ: 20,06 € 

PARK-WP-5 Επιτοίχιο φαρδύ λάστιχο 

ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 
 
 
  • Τα επιτοίχια λάστιχα προστασίας μπορούν να τοποθετηθούν οριζόντια ή κάθετα ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν. Τοποθετούνται με βίδες και ουπατ στις προτρυπημένες θέσεις που ήδη υπάρχουν. Η εγκατάσταση τους είναι εύκολη και μπορεί να πραγματοποιηθεί από ένα μόνο άτομο χωρίς εξειδίκευση.
 
  • Τα λαστιχένια προστατευτικά τοίχων έχουν ανακλαστικές επιφάνειες που τα κάνουν ορατά ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ράμπες για αποφυγή μικροζημιών αλλά και ως οδοσήμανση. 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

DOORADO 

Αποθήκη / πωλήσεις: 

Οδός Ξηροπήγαδου, ΒΙ.ΠΕ. Μάνδρας Αττικής, 196 00 (1 χλμ από έξοδο 1 της Αττικής οδού)

τηλ: 210.555.8784

τηλ: 210.555.1680

ΓΕΜΗ 054962709000

doorado@gmail.com