ΑνακλαστΗρες

Για ασφαλή καθοδήγηση οχημάτων.

Οι ανακλαστήρες προειδοποιούν τους οδηγούς για τυχόν εμπόδια και προεξοχές που μπορεί να τύχουν στο δρόμο τους. Έτσι βελτιώνουν την ασφάλεια και αποτρέπουν τα ατυχήματα σε σημεία με προεξοχές ή ράμπες γκαράζ.

Οι ανακλαστήρες βοηθούν τους οδηγούς να παραμένουν στη σωστή πορεία σε αυτοκινητόδρομους και επαρχιακές οδούς. Προκαλούν μία μικρή ενόχληση στον οδηγό όταν πατηθούν η οποία λειτουργεί ως προειδοποίηση ότι υπάρχει εκτροπή της πορείας του αυτοκινήτου.

Τιμή με ΦΠΑ: 4,94 € 

PARK-DH-RS-2 Ανακλαστήρας οδοστρώματος 

Τιμή με ΦΠΑ: 3,93 € 

 PARK-DH-DE-5 Πλαστικός Ανακλαστήρας τοίχου

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΩΝ
  • Οι ανακλαστήρες οδοποιίας παρόλο τις μικρές διάστασεις τους γίνονται εύκολα αντιληπτοί από μεγάλη απόσταση λόγω των ανακλαστικών επιφανειών τους. Επίσης το μικρό μέγεθος τους δεν εμποδίζει τη διεύλευση των οχημάτων ενώ ειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας ή εκτροπής του οχήματος από την πορεία του.
  • Οι ανακλαστήρες τοίχου προειδοποιούν τους οδηγούς για τυχόν εμπόδια στην πορεία τους. Μπορούν να τοποθετηθούν σε τοιχεία τα οποία είναι στο όριο του δρόμου ή σε τοιχεία που οδηγούν σε γκαράζ. Έχουν διαφορετικό χρώμα από κάθε μεριά για να μπορούν να οριστούν τα δύο όρια της διαδρομής.
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

DOORADO 

Αποθήκη / πωλήσεις: 

Οδός Ξηροπήγαδου, ΒΙ.ΠΕ. Μάνδρας Αττικής, 196 00 (1 χλμ από έξοδο 1 της Αττικής οδού)

τηλ: 210.555.8784

τηλ: 210.555.1680

ΓΕΜΗ 054962709000

doorado@gmail.com